Adriatic Security Conference

Adriatic City Security Conference 2019.

Međunarodna konferencija je održana pod pokroviteljstvom Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije i Hrvatskog ceha zaštitara – strukovne zaštitarske komore u prekrasnom ambijentu Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja.

Na otvorenju konferencije sudionicima su se obratili posebni savjetnik potpredsjednika Vlade RH i ministra obrane RH, general Dragutin Repinc, pomoćnik ministra unutarnjih poslova Damir Trut, župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel i predsjednica Hrvatskog ceha zaštitara – strukovne zaštitarske komore Lidija Stolica. Konferencija je okupila sudionike iz Hrvatske i susjednih zemalja, stručnjake za urbanu sigurnost i prevenciju kriminaliteta, a namijenjenima je u prvom redu predstavnicima gradova, općina i županija, ali i svih institucija i gospodarskih subjekata koji se bave sigurnošću.

Uz brojne zanimljive izlagače i penaliste sudjelovali smo u i izlaganju naših iskustava i panel raspravi.

Tema: GDPR u lokalnoj zajednici, izazovi i praksa

Zajedničko izlaganje iskustava i prakse: Antonić Danijel viši savjetnik za informacijsku sigurnost Grad Rijeka i Ines Bolkovac – konzultant, zaštita osobnih podataka Feralis Group LTD.

Više na: www.zastita.info/hr