Prvi web shop koji pruža široki spektar usluga za mikro, malo i srednje poduzetništvo u području zaštite osobnih podataka i informacijske sigurnosti. Omogućuje se kupnja personaliziranih predložaka koji se u vrlo kratkom roku prilagođavaju konkretnom poslovanju temeljem dostavljenih nam podataka.

Personalizirani predlošci su početna točka i predstavljaju bazično uređenje i stoga ih je potrebno dalje harmonizirati prema stvarnim potrebama poslovanja sa svojim DPO (službenikom za zaštitu podataka). Ostale pojedinačne usluge također predstavljaju bazičnu, predefiniranu uslugu dok je za jedinstveno pružanje usluge potrebno postaviti upit.

 WEB shop sastoji se od više područja:

GDPR & InfoSec - harmonizacija poslovanja

  • Personalizirani predlošci organizacijskih mjera zaštite prema djelatnosti poslovanja kao što su to razne politike, različiti dodaci ugovora poslovne suradnje u dijelu zaštite osobnih podataka za izvršitelje obrade i drugo

Rok izvršenja usluge: 3 – 10 dana

  • Pojedinačne usluge u uređenju organizacijski mjera zaštite kao što su to redovne i izvanredne revizije izvršitelja obrade, revizije usklađenosti poslovanja, utvrđivanje legitimnog interesa, procjena učinka na zaštitu podataka, procjene rizika, utvrđivanje opravdanosti privole i priprema privole, kontrola postojećih mjera, vođenje evidencija obrade ili kontrola evidencija, razni predlošci iz područja uređenja informacijske sigurnosti i drugo.

Rok izvršenja usluge, ovisno o usluzi: od 5 – 30 dana

  • GDPR paketi usklađivanja prema djelatnosti poslovanja: personalizirani predlošci, pojedinačne usluge uređenja organizacijskih mjera zaštite, početni kontrolni DPO dokumenti, savjetovanje i upute te paketi uređenja web stranica u području zaštite osobnih podataka.

Rok izvršenja usluge: 8 – 30 dana

Predlošci i paketi dijele se prema vrsti poslovanja dok su pojedinačne usluge univerzalne. Svi podaci i informacije potrebne za personalizaciju predložaka ili pružanje usluga dostavljaju se putem e-maila.

Personalizacija svakog predloška, neovisno da li je predložak iz područja zaštite osobnih podataka ili informacijske sigurnosti, provodi se pod kontrolom i nadzorom DPO i CISO i onda kada je to potrebno uz suradnju odvjetnika i Lead Auditor  za ISO 27001:2013

 

Asistencija DPO, CISO, ISO

  • DPO kontrolni dokumenti – personalizirani predlošci koji se koriste za redovan rad službenika za zaštitu podataka
  • DPO asistencija – instant pitanja i savjetovanja, mjesečna asistencija, pomoć u rješavanju situacija i upita te drugo
  • CISO asistencija: instant pitanja i savjetovanja, mjesečna asistencija, pomoć u rješavanju situacija i upita te drugo
  • ISO asistencija: instant pitanja i savjetovanja, mjesečna asistencija, pomoć u rješavanju situacija i upita te drugo

 

Edukacije DPO, CISO, ISO

  • Predavanja i radionice inHouse, onLine – zaštita osobnih podataka, informacijska sigurnosti ISO ISO 27001:2013
  • E-book: pomoć u radu u određenom području

POSJETI WEB TRGOVINU