Zaštita podataka, GDPR i informacijska sigurnost

SEMINARI, PREDAVANJA I RADIONICE

Edukacije mogu biti odabrane iz unaprijed pripremljenog programa ili prema dogovoru za tematske radionice iz područja zaštite osobnih podataka i informacijske sigurnosti.

Odabir takvih tema se dogovara prema potrebama organizacije, a primjeri takvih  profesionalnih usavršavanja ili radionica mogu biti:

  • Videonadzor
  • Biometrijski podaci
  • Vanjski izvršitelji
  • Osjetljivi osobni podaci
  • Ostvarivanje prava ispitanika
  • Komunikacija i rad sa Nadzornim tijelom (AZOP) 



Trajanje pojedine edukacije prilagođava se, vrsti edukacije (radionica ili trening zaposlenika, seminar, tečaj), broju sudionika i njihovom predznanju.

Minimalno trajanje radionice ili treninga zaposlenika -  4h
Minimalno trajanje seminara -  8h
Minimalno trajanje tečaja -  16 h

Programa edukacije može biti raspoređen u više dana, u vremenu od 10 do 21h s minimalnim trajanjem od 2.5h

Sve edukacije dostupne su inHouse i onLine.

Edukacije je potrebno zatražiti minimalno 8 dana ranije radi dostupnosti predavača ovisno o tematici koja se obrađuje.


AKTUALNI PROGRAMI

TEČAJ
  1. Službenik za zaštitu podataka, razina II
    Program edukacije

SEMINARI
  1. Službenik za zaštitu podataka, razina I 
    Program edukacije

  2. Usklađivanje poslovanja s GDPR
    Program edukacije

RADIONICE
  1. Obrada osobnih podataka i uređenje odnosa s izvršiteljima

  2. Obrada osobnih podataka o zdravlju u kontekstu izvanredne situacije izazvane COVID-19 virusom

  3. Mediji & obrada osobnih podataka: objave fotografija i društvene mreže

  4. Javni sektor & obrada osobnih podataka: informiranje ispitanika o obradi osobnih podataka