Ines i Marko Krečak bračni su par,  voditelji i strateški fokus Centra Feralis. Životnu povezanost su proširili na poduzetništvo. U profesionalni razvoj su ugradili stručnost iz područja prava, zaštite osobnih podataka i informacijske sigurnosti, ali i komplementarna organizacijska i pravno-tehnološka znanja i vještine iz upravljanja kontinuitetom poslovanja i poslovnih procesa koja su oblikovali u javnom sektoru i korporacijama. Ostvarili su uspješne suradnje na području zaštite podataka  iz kojih izdvajamo ministarstva, zdravstveni sektor, turizam, medije, energetiku, IT tvrtke, financije i neprofitne organizacije. Poslovni uspjeh zasnivaju na visokoj stručnosti, povjerenju i razumijevanju poslovnih ciljeva, zbog čega ih klijenti prepoznaju kao pouzdanog i dugoročnog partnera.

Bogato iskustvo kontinuirano razvijaju i proširuju kroz stručno i poslovno usavršavanje od kojih izdvajamo članstvo i certifikat u međunarodnim organizacijama za zaštitu podataka i privatnost EADPP i IAPP (CIPP/E), AZOPove edukacije (T4DATA), CyberRange trening za energetski sektor (Innogy SE, Germany) i pohađanje poslovne škole Cotrugli (Executive MBA).

Zbog visoke stručnosti su sudionici brojnih međunarodnih i domaćih stručnih konferencija i događaja, od kojih izdvajamo suradnju s COTRUGLI Business School, suradnju s Veleučilištem u Rijeci, nastupe kao predavač na Adriatic City Security Conference  i Security Professionals Community @ Algebra_vol 2, delegat na PrivSec Conference u Londonu, glavni govornici na međunarodnoj konferenciji povodom Europskog dana zaštite podataka: „Digitalna transformacija i zaštita podataka u doba globalne pandemije“ u Zagrebu, predavači na 2. Međunarodnom savjetovanju "Kritične infrastrukture: Sigurnost vode i javne vodoopskrbe" i dr.

 

LinkedIn       Facebook       Instagram